Jak luzować kurczaka?

Luzowanie kurczaka jest procesem polegającym na wyjęciu z kurczaka kości w taki sposób, by nie została przecięta skóra.

Wyjątek stanowią rzecz jasna te partie skóry, które przecięte zostały przez nas celowo.

Luzowanie kurczaka krok po kroku

Luzowanie kurczaka jest zadaniem wymagającym od nas nieco umiejętności, na szczęście dzięki kilku wskazówkom opanujesz tę umiejętność i będziesz w stanie samodzielnie wykonać tę czynność.

Przystępując do luzowania, pamiętaj, aby ciąć w kierunku kości, nie mięsa oraz skóry – w innym wypadku możliwe będzie uszkodzenie skóry w miejscach nieplanowanych.

Poniższy film pokazuje, jak luzować kurczaka. Zapraszamy do obejrzenia :)

Tagi:

  • luzowanie kurczaka krok po kroku

Leave a Reply

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.