Jak luzować kurczaka?

luzowanie kurczaka

Jak luzować kurczaka?

Luzowanie kurczaka jest procesem polegającym na wyjęciu z kurczaka kości w taki sposób, by nie została przecięta skóra.

Wyjątek stanowią rzecz jasna te partie skóry, które przecięte zostały przez nas celowo.

Luzowanie kurczaka krok po kroku

Luzowanie kurczaka jest zadaniem wymagającym od nas nieco umiejętności, na szczęście dzięki kilku wskazówkom opanujesz tę umiejętność i będziesz w stanie samodzielnie wykonać tę czynność.

Przystępując do luzowania, pamiętaj, aby ciąć w kierunku kości, nie mięsa oraz skóry – w innym wypadku możliwe będzie uszkodzenie skóry w miejscach nieplanowanych.

Poniższy film pokazuje, jak luzować kurczaka. Zapraszamy do obejrzenia :)

ADD YOUR COMMENT

AGD, urządzenia domowe Bezpieczeństwo w domu Budowa Dekorowanie Meble Ogród Porządki Pozostałe Remont Rośliny, kwiaty test2 Uprawy rolne
No Preview
Jak dobierać zasłony?
No Preview
Jak udrożnić rury?
No Preview
Czy izolacja termiczna ma duże znaczenie dla budynku?
Dania główne Desery Drinki i koktajle Gotowanie, pieczenie Kuchnia polska Kuchnie zagraniczne Napoje Owoce i warzywa Pozostałe Przechowywanie żywności Przystawki, zupy, sałatki Wina Zdrowa żywność Zioła i przyprawy
No Preview
Jak zrobić kruszonkę?
No Preview
Jak podawać zieloną sałatę?
No Preview
Jak zrobić pysznego kurczaka po karaibsku?
Boże Narodzenie Dzień Dziecka Dzień Kobiet Dzień Matki Dzień Ojca Halloween Nowy Rok Pierwsza Komunia Święta Pozostałe Rocznice Urodziny Walentynki Wielkanoc
No Preview
Jak obdarować kogoś niestandardowym prezentem?
Fotograf na imprezę
Jak wybrać dobrego fotografa na uroczystość?
galareta wieprzowa
Jak przygotować świąteczną galaretę wieprzową?